HANDELSPOLITIK

Vi er meget glade for, at du har lyst til, at købe et eller flere af vores produkter og vi vil gerne sørge for, at du oplever en god handel og service.

Samtidig er vi nødt til at gøre opmærksom på, at vi er en lille forretning, som er drevet på deltid og at vi derfor ikke er gearet til at garantere levering af vore varer fra dag til dag. Er det noget der haster, så kontakt os i stedet via vores kontaktformular og vi vil strække os langt for at hjælpe dig.

Varer fra vores webshop leveres inden for 3-5 hverdage fra vi har registreret din bestilling og betaling.

Specialproducerede rammer eller større partier laves fra uge til uge eller efter aftale. Vær opmærksom på at vi ikke kan sende store rammer (Større end A3) med fragtfirmaer eller Postnord da der ikke kan gives garanti fra deres side under fragten. Ved store ordre kan vi tale om leveringsmuligheder, men ellers må de afhentes i vores butik.

Gratis
Når du bestiller varer i webshoppen for mere end 1500,- sender vi det fragtfrit.
Det koster altså ikke noget. Men når du bestiller for mindre end det, så betaler du selv fragten.

Vi sender med GLS, DAO eller Postnord. Du bestemmer hvem. Du kan naturligvis også selv hente her i butikken på Nørrevang 30, 7500 Holstebro. Se aktuelle åbningstider nederst på forsiden.

Betaling

Du kan betale med mobilpay på nr. 35176. 


Returpolitik
Du har altid 14 dages fuld ombytnings- og returret, på varer fra Wadmanns Indramnings webshop, gældende fra den dag du modtager din ordre.

Dette gælder også udsalgsvarer købt på webshoppen. 

Julegaver købt i december kan returneres frem til 5. januar.

 

Bytteservice 

Varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen, i original emballage. Pak varerne og vedlæg faktura samt udfyldt bytteseddel, som vi har tilsendt dig.

• Varerne skal sendes til ombytning inden 14 dage.
• Varerne må ikke være slidte, beskadigede, beskidte eller brugte.
• Plakater skal sendes retur i den samme emballage som den blev leveret i.

 

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Nord, og at varen sendes som pakkepost.
På den måde er der mulighed for at spore pakken. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

 

Tilbagebetaling og behandlingstid

Dine returvarer vil blive behandlet inden for 4-5 hverdage, efter at vores lager har modtaget dine varer. Du vil modtage en e-mail, når tilbagebetalingen har fundet sted. Det kan dog tage nogle dage, før pengene går ind på din konto. Der kan gå op til 3 arbejdsdage, fra du modtager e-mailen, til pengene registreres på din konto. Det afhænger af din bank eller kreditkortudsteder. Den tidsfrist har vi ikke mulighed for at påvirke, desværre.

KONTAKT  OS 

ÅBNINGSTIDER

Fredag 09.30 - 16.30

Eller efter aftale.

Vinterferie til 28/2.

Indramning@wadmanns.dk

Nørrevang 30, Trabjerg

7500 Holstebro
Tlf. 26 85 44 07

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon